Nyheter

Medinord har nu långtgångna planer på att expandera och öppna nya hälsocentraler på andra delar i länet och detta görs i dialog med Region Jämtland Härjedalen. Vi jobbar också vidare med nya spännande projekt och samarbetspartners för att kunna erbjuda länets befolkning den bästa vården.

Medinord har nu startat ett fint samarbete med Institutet för Människor i Rörelse. Bakom IMR står starka namn som :

• Mats Sundin – tidigare professionell hockeyspelare i NHL
• Mats Börjesson – kardiolog, överläkare och professor i idrottsfysiologi
• Anders Hansen – överläkare i psykiatri och författare till bland annat boken Hjärnstark
• Leif Larsson – en av Sveriges mest meriterade Träningsrådgivare, testledare med över 30 års erfarenhet från Sveriges Olympiska Kommitté, Riksidrottsförbundets Elitidrottsavdelning och Bosöns Idrottsfysiologiska laboratorium

IMR nyttjar tävlingsidrottens systematik och praktiska erfarenhet tillsammans med kunskap från forskning för att utveckla människors hälsa och prestationsförmåga i vardagen.

Evidensbaserade fysiska tester kombineras med ett personligt möte och digital vägledning som tillsammans kraftfullt verkar för utveckling och förbättring. Medinord är nu stolt partner till IMR med egna utbildade testledare redo att utveckla hälsan hos privatpersoner, företag, skolor, aktiva idrottare och organisationer m fl.

Vi vill tillsammans stärka folkhälsan vidare och få ett starkt och friskt Jämtland!