Behöver du hjälp? Kontakta supporten 08-123 135 00, eller maila här.

Mina vårdkontakter

Observera! Mina vårdkontakter ersätter de tidigare länkarna till förnyelse av recept, hjälpmedel, preventivmedel samt avbokning av besökstid.

Kontakta din hälsocentral via webben

Vi vet att många kan själva och vill själva. Därför inför vi nu webbtjänsten Mina vårdkontakter. Det innebär att du får möjlighet att logga in och själv utföra enklare vårdärenden via webben, utan telefonköer — dygnet runt. Det är tryggt och säkert, och allt du behöver göra är att skaffa ett personligt användarkonto.

Du kan till exempel:

  • Ställa en fråga
  • Boka och omboka tid
  • Förnya recept eller se dina läkemedel

Skaffa ett konto

För att använda Mina vårdkontakter behöver du skapa ett konto i Mina vårdkontakter. När du registrerar dig kan du välja om du vill logga in med e-legitimation eller med ditt personnummer. Om du loggar in med e-legitimation kan du använda tjänsten samma dag som du skapar ditt konto. Om du vill logga in med personnummer kod och engångskod tar det några dagar innan du kan använda tjänsten för att du ska få en kod hemskickad till dig.

Har du eftersändning kan du inte få lösenordsbrevet till den nya adressen. Om du inte bor på den adress där du är folkbokförd rekommenderar vi att du skaffar en e-legitimation.

Du kan bara ställa frågor som gäller dig själv. Barn och andra anhöriga måste ha egna konton.

Logga in med e-legitimation

Logga in med lösenord och sms