Första steget till privat hälsocentral på Mittpunkten, Östersund

Nu har vi på Medinord tagit första steget och gått ut i media för att berätta om våra planer framöver. Hälsocentralen som vi öppnar 1 december vid Mittpunkten i Östersund har vi tillsammans med byggherrar planerat för ombyggnation i flera veckor tillbaka. I skrivandets stund jobbar byggarbetarna för högtryck för att skapa en hälsocentral i Medinords anda där man som patient skall känna sig välkommen och trygg och som personal känna att man trivs på sin arbetsplats.

Rekryteringarna är i full gång och vi på Medinord har fått många kompetenta personal som tagit kontakt och vill arbeta med oss.

Medinord håller också på att förbereda ett samarbete tillsammas med Friskhuset. Vår tanke är att vi tillsammans skall ge en så bred vård som är möjligt till patienten och verka för att människor i alla livets skeenden och åldrar oavsett om man är aktiv och tränar eller är sjuk och behov av rehabilitering får en så bra chans som möjligt att bli bra.

Du som redan vet med dig att det är Medinord du vill lista dig till, kan redan nu skicka in din ansökan. Då ska du vara medveten om att du först den 1 december tillhör oss och är välkommen. Under tiden före 1:a december 2017 tillhör du som vanligt den hälsocentral som du valt tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.